ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Αντώνη Κουταλιανού:Αισιόδοξο το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ για τις Βουλευτικές

Το Πολιτικό Γραφείο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ ανασκόπησε τη πορεία της προεκλογικής εκστρατείας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και την αισιοδοξία του ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές το κίνημα θα σημειώσει ακόμα μια εκλογική επιτυχία.

Η β’ φάση της προεκλογικής εκστρατείας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει πέραν των καθημερινών συσκέψεων με τις Τοπικές Οργανώσεις του κινήματος τη πανηγυρική σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και θα επικυρώσει τους εκλογικούς συνδυασμούς του κινήματος.

Ήδη η διαδικασία για διαμόρφωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο και σ’ αυτά αναμένεται να συμμετάσχουν πέραν των έμπειρων και δοκιμασμένων στελεχών του κινήματος και προσωπικότητες από τον πνευματικό, τον καλλιτεχνικό και του δημοσιογραφικό χώρο καθώς και άτομα με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

Τα ψηφοδέλτια του κινήματος θα είναι πλήρως ανανεωμένα και θα ανταποκρίνονται στα υπαρκτά αιτήματα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής ζωής και για μεγαλύτερη συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Κορυφαίο γεγονός της β’ φάσης της προεκλογικής εκστρατείας του Κ.Σ. ΕΔΕΚ θα είναι το Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου κατά τη διάρκεια του οποίου ο Πρόεδρος του κινήματος θα κηρύξει και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κινήματος.

Το χρονικό διάστημα 17 Φεβρουαρίου – 14 Μαρτίου το Κ.Σ. ΕΔΕΚ θα πραγματοποιήσει εκστρατεία αμφίδρομης επικοινωνίας με τίτλο «Πάρε θέση για τη Κύπρο» κατά τη διάρκεια της οποίας θα ζητείται από τους πολίτες να τοποθετηθούν πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν τόσο τη πορεία του εθνικού μας θέματος όσο και τα ευρύτερα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Για την ανάλυση του προγραμματισμού δράσης της β’ φάσης της προεκλογικής εκστρατείας θα συνέλθουν οι ολομέλειες όλων των Επαρχιακών Εκλογικών Επιτελείων τη τελευταία βδομάδα του Γενάρη.

Γραφείο Τύπου
20.1.11