ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντώνης Κουταλιανός:Πανέτοιμη και αισιόδοξη η ΕΔΕΚ για τις εκλογές

Με μοναδικό θέμα την επικύρωση και ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κινήματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συνέρχεται μεθαύριο Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 10.00 π.μ. στη Λευκωσία (Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα) η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Οι διαδικασίες για διαμόρφωση των ψηφοδελτίων έχουν ολοκληρωθεί και αυτά ήδη έχουν επικυρωθεί από το Πολιτικό Γραφείο σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε προχθές.

Τα ψηφοδέλτια του Κ.Σ. ΕΔΕΚ ανταποκρίνονται στο υπαρκτό αίτηματα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής ζωής και αποτελούν την εγγύηση μιας νικηφόρας πορείας του κινήματος.

Με την επικύρωση των ψηφοδελτίων από την Κεντρική Επιτροπή το Κίνημα εισέρχεται και επίσημα στη προεκλογική εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Στόχος η περαιτέρω αύξηση της εκλογικής επιρροής του κινήματος και η ανάδειξη του σε αποφασιστικό παράγοντα διαμόρφωσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Με την ευκαιρία της συνόδου της Κ.Ε. και την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κινήματος απευθυνόμαστε στους πολίτες και τους ζητούμε να δυναμώσουν τη φωνή μας. Τους ζητούμε να κάνουν την ΕΔΕΚ πιο δυνατή για να μπορεί να έχει αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων.

Για να πιέσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ώστε να αλλάξει η σημερινή αδιέξοδη πολιτική που ακολουθείται στο κυπριακό.

Για να επιδιώξουμε μια πιο δίκαιη οικονομική πολιτική που να στηρίζει τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Για να εφαρμοσθούν πολιτικές που οδηγούν σε ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή.

Η ενίσχυση της ΕΔΕΚ δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσο για να ακουστεί πιο αποφασιστικά η φωνή μας. Η φωνή του πολίτη.

Γραφείο Τύπου
11/2/11