ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Προέδρου ΕΔΕΚ με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων στους οποίους θα παρουσιάσει τις θέσεις τις οποίες έχει ετοιμάσει στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας που ανέλαβε με στόχο τη διάρρηξη του αδιέξοδου

Από τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μ. Σιζόπουλου και της θεματικής Παιδείας ΕΔΕΚ  με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ που πραγαμτοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, την προσεχή Δεύτερα 20 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων στους οποίους θα παρουσιάσει τις θέσεις τις οποίες έχει ετοιμάσει στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας που ανέλαβε με στόχο τη διάρρηξη του αδιέξοδου που έχει προκληθεί ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και το Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος είναι:

  1. Η εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης η οποία να δρομολογεί την άνευ προβλημάτων έναρξη της σχολικής χρονιάς.
  2. Η δρομολόγηση διαλόγου για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την Παιδεία εντός χρονοδιαγράμματος, όπως είναι τα θέματα αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.
  3. Η έναρξη δομημένου διαλόγου για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η οποία να καλύπτει όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με βασικό στόχο την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου αλλά και του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

 

Λευκωσία, 17 Αυγούστου 2018