ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΔΕΚ

ΕΔΕΚ ΓΡΟΘΙΑ

Οι βουλευτές της ΕΔΕΚ, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν μέχρι την Κυριακή, να λειτουργήσουν όπως οι ίδιοι κρίνουν ορθό, με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της προστασίας των καταθετών, των φορολογουμένων πολιτών αλλά και του ευρύτερου συμφέροντος της οικονομίας της πατρίδας μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρία του διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ για να εξετάσει τη στάση που θα πρέπει να τηρήσει το κόμμα κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου παραχώρησης κρατικών εγγυήσεων στην Ελληνική Τράπεζα ύψους 2,6 δισ. ευρώ και των νομοσχεδίων για ενδυνάμωση του νομικού πλαισίου, με στόχο τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρόεδρος του Κόμματος ενημέρωσε τα μέλη για τα μέχρι σήμερα δεδομένα που αφορούν τα πιο πάνω νομοσχέδια καθώς επίσης και για τις τροπολογίες που έχει προτείνει η ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια κατατέθηκαν προς τους βουλευτές του κόμματος οι απόψεις και εισηγήσεις των μελών του διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, τα μέλη εξουσιοδότησαν τους βουλευτές του κόμματος, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν μέχρι την Κυριακή, να χειριστούν τα συγκεκριμένα ζητήματα όπως οι ίδιοι κρίνουν ορθό, με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της προστασίας των καταθετών, των φορολογουμένων πολιτών αλλά και του ευρύτερου συμφέροντος της οικονομίας της πατρίδας μας.

Λευκωσία,  5 Ιουλίου 2018

You may also like

ΟΗΕ - Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών

ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝ ΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννηση Αγλαντζιάς, το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και ο Δήμος Αγλαντζιάς στο Σκαλί Αγλαντζιάς, με θέμα «Το δίκαιο της Θάλασσας και η κατάσταση στην Κυπριακή ΑΟΖ».

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΔΕΚ