ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο συντονισμός των διαχειριστών του λιμανιού είναι ελλιπής και αναποτελεσματικός

i-diethnis-elit-diekdikei-to-limani-lemesou

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στο Λιμάνι Λεμεσού τα οποία δημιουργούν αναστάτωση και βραχυκυκλώνουν τη λειτουργία του.

Δικαιολογημένα υπάρχουν αντιδράσεις αφού η διαχείριση του προβλήματος μέχρι σήμερα δεν έχει οδηγήσει σε ουσιαστική επίλυση του.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο συντονισμός των διαχειριστών του λιμανιού είναι ελλιπής και αναποτελεσματικός με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται  όλοι όσοι εξαρτώνται από τις εργασίες του Λιμανιού με συνεπακόλουθες επιπτώσεις στην οικονομία.

Οι καινούργιες χρεώσεις δυστυχώς είναι πολύ υψηλότερες από πριν και διερωτόμαστε αν αυτό μπορεί να το ελέγξει η κυβέρνηση ή αν ο Κύπριος πολίτης θα γίνει για ακόμη μια φορά έρμαιο σε μονοπωλιακά ή  ολιγοπωλιακά συμφέροντα.

Ως ΕΔΕΚ θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θέλουμε να προειδοποιήσουμε ότι δεν θα διστάσουμε αν αυτό είναι προς όφελος της οικονομίας και του Κύπριου φορολογούμενου να καταθέσουμε πρόταση για ακύρωση της συμφωνίας που σύναψε η Κυπριακή Δημοκρατία με τις διαχειρίστριες εταιρείες.