ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακήρυξη του Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ

AO3I1173

Διεξήχθησαν σήμερα μέσα σε ήπιο και δημοκρατικό κλίμα οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ.

Εκ μέρους της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής εκφράζουμε ευχαριστίες προς τα μέλη της ΕΔΕΚ που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με τρόπο υποδειγματικό και υπεύθυνο.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τα στελέχη των Εφορευτικών Επιτροπών για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην Εφορευτική Επιτροπή και την άριστη συνεργασία.
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τους λειτουργούς του Τύπου για τη σφαιρική και αντικειμενική προβολή της εκλογικής διαδικασίας του Κινήματος μας.
Με βάση τα Παγκύπρια Αποτελέσματα κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 3185
Για την θέση του Προέδρου ψήφισαν :

Έγκυρα 3109
Άκυρα …25……….
Λευκά……54……..

Έλαβαν :
Διομήδης Διομήδους …494……….. ψήφους (ποσοστό 15.7…%)
Μαρίνος Σιζόπουλος ……2612…….ψήφους (ποσοστό…84.3 %)

Βάσει των όρων εντολής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία διορίστηκε από 13ο Παγκύπριο Συνέδριο και δυνάμει του Άρθρου 31.δ του Καταστατικού του Κόμματος, εγώ η Μαρία – Θρασυβούλου – Χαμπουρή, πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ανακηρύσσω σήμερα 7/5/2017 τον Μαρίνο Σιζόπουλο Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ.

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή
Λευκωσία, 7 Μαΐου 2017